Internal Sales Talent

Q-food is een jonge, dynamische organisatie met een stevige verankering in de voedingsindustrie . Q-food maakt deel uit van Q-group, dat een gezamenlijke omzet realiseert van 75 miljoen euro en een 230-tal medewerkers tewerkstelt.

Dankzij jarenlange inspanningen op het vlak van kwaliteit, voedselveiligheid en traceerbaarheid, behoort Q-food vandaag tot de top in de vleesverwerkende sector. Deze positie willen wij verder uitbouwen door te blijven focussen op onze all-in-one aanpak. Om onze groei verder te versterken wensen wij onze sales afdeling uit te breiden met een gedreven (m/v/x)

Internal Sales Talent

Jouw functie:

  • Een boeiende job ligt in het verschiet, waar jij kan uitblinken met een creatieve aanpak voor de opmaak van sales folders, direct communicatie acties naar klanten en de voorbereiding van klantenevents. Wat beursdeelnames en POS materiaal betreft, zit je eerder in een coördinerende rol, waarbij je alles mooi opvolgt met onze externe partner. Je bent een uitblinker in de opvolging van administratieve zaken, zodat onze accountmanagers met een top voorbereiding en meest recente catalogi naar de klant kunnen stappen. Je bent de interne spilfiguur wat de key account opvolging en onderliggende interne processen en diensten betreft (logistiek, order entry, IT,…). Je komt terecht in een gedreven sales team en werkt nauw samen met onze sales manager.

Je profiel

  • Je beschikt minimaal over een eerste werkervaring op een interne sales of marketing dienst, bij voorkeur in een productie omgeving.
  • Je behaalde een bachelor diploma, richting marketing of communicatie.
  • Je bent uiterst klantgericht en kan een creatief idee omzetten naar de praktijk.
  • Je hebt sterke computervaardigheden en kan vlot werken met de meest recente software programma’s zoals MS Office, Indesign, Photoshop,…
  • Je bent vlot tweetalig (Nederlands, Frans) en je spreekt ook een mondje Engels.

Waarom Q-Food?

  • Je komt terecht in een ambitieus groeibedrijf. We bouwen dagelijks aan een Q familie van gelijkgestemden, waarbij onze medewerkers en partners Q-ambassadeurs zijn. Onze bedrijfswaarden zoals Wij-denken, zorg dragen, kostenbewust handelen en durven, spelen daarbij een belangrijke rol.
  • We zetten sterk in op ontwikkeling en persoonlijke groei van onze medewerkers en voorzien de juiste omkadering en begeleiding voor elke nieuwe medewerker via ons onthaalbeleid.
  • Je zal deel uitmaken van een gemotiveerd team, waarbij initiatief en ondernemingszin wordt aangemoedigd. Uiteraard kan je rekenen op een aantrekkelijk en marktconform verloningspakket.
  • Reageer vandaag nog en stuur je CV en motivatiebrief naar Q-food, Moortelstraat 21B, 9160 Lokeren ter attentie van Sarie Paepe, of via e-mail naar HR@q-group.be

Datum:

12/12/2019

Terug

Jobs

Internal Sales Talent
Interesse? Klik hier

IT Support Medewerker
Interesse? Klik hier

Beenhouwer
Interesse? Klik hier

Duroc varkensvlees