Junior IT support medewerker

Q-food is een jonge, dynamische organisatie met een stevige verankering in de voedingsindustrie. Als Belgisch bedrijf zijn we een sterke speler in verschillende EU-landen. Q-food maakt deel uit van Q-group, dat een gezamenlijke omzet realiseert van 90 miljoen euro en een 250-tal medewerkers tewerkstelt. Dankzij jarenlange inspanningen op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid en traceerbaarheid, behoort Q-food vandaag tot de top in de vleesverwerkende sector. Deze positie willen wij verder uitbouwen door te blijven focussen op onze all-in-one aanpak.  Om onze groei verder te versterken wensen wij onze IT afdeling uit te breiden met een gedreven Junior IT Support medewerker

 

Jouw functie

Binnen onze Q-group ondersteun je de diverse interne diensten, binnen een Citrix omgeving. Na je interne opleiding, verzeker je samen met het IT team, de dagdagelijkse werking van onze computerinfrastructuur. Verder lever je daarnaast hardware support en applicatie support (MS Office, Reflex 3000,…). Samen met de IT manager, met wie je nauw zal samenwerken, ben je verantwoordelijk voor de application development (SQL, QlikSense, …) en ouderhoud je mee het bestaande netwerk, de gegevensopslag en de servers. Indien dit in het verlengde ligt van je interesses, kan je ook interne software trainingen verzorgen en onze website mee up to date houden.

Jouw profiel

  • Je bent pas afgestudeerd aan het hoger of universitair onderwijs in de informatica en/of deed reeds een eerste werkervaring op.
  • Je beschikt over de nodige technische skills; Citrix, netwerken, Windows Server, ervaring met EDI en ERP is een plus.
  • Je hebt een zeer goede kennis van het Engels en spreekt een mondje Frans.
  • Je bent analytisch en leergierig, werkt gestructureerd en bent bereid om je continu bij te scholen.
  • Je bent communicatief aangelegd en kan je boodschap op een duidelijke manier overbrengen, ook
  •  aan medewerkers die niet zo vertrouwd zijn met het IT-vakjargon.
  • Je bent oplossingsgericht en kan zelfstandig werken. Flexibiliteit in tijd en ruimte is part of the job.
  • Maar vooral: je bent geboeid door informatica en gedreven om de evoluties op IT-vlak te volgen.

Waarom Q-food?

Je komt terecht in een ambitieus groeibedrijf. We bouwen dagelijks aan een Q familie van gelijkgestemden, waarbij onze medewerkers en partners Q-ambassadeurs zijn. Onze bedrijfswaarden zoals Wij-denken, zorg dragen, kostenbewust handelen en durven, spelen daarbij een belangrijke rol.

We zetten sterk in op ontwikkeling en persoonlijke groei van onze medewerkers en voorzien de juiste omkadering en begeleiding voor elke nieuwe medewerker via ons onthaalbeleid.

Je bent deel van een gemotiveerd team, waarbij initiatief en ondernemingszin wordt aangemoedigd. Uiteraard kan je rekenen op een marktconforme verloning.

Jouw reactie

Stuur sollicitatiebrief naar Q-food, Moortelstraat 21B, 9160 Lokeren ter attentie van Mevr. Sarie Paepe, of per mail naar jobs@q-food.be. Je kan op het nummer 09 340 97 00 ook telefonisch contact opnemen voor een afspraak. 

Datum:

15/6/2021

Terug

Jobs

Spontane solicitatie

Interesse? Klik hier

 

Duroc varkensvlees