Exclusive

Vlees op maat van de horeca

Er is iets misgegaan, probeer later opnieuw.
u bent succesvol ingeschreven!
Dit e-mail adres is al ingeschreven.

Exclusive

Vers kwaliteitsvlees voor de horeca

Kwaliteit en smaak primeren. Ondanks de sterke groei en schaalvergroting staan vandaag nog steeds alle tewerkgestelde beenhouwers elke dag opnieuw rond de snijtafels om de beste stukken vlees te verwerken tot de meest exclusieve producten.

De bestellingen die tot 5u30 ’s morgens ontvangen worden per fax, mail, antwoordapparaat of web worden met de hand klaargemaakt en geleverd in de loop van de dag bij de klant afgeleverd.

Maatwerk overheerst. Het gamma van alle binnen- en buitenlandse vleessoorten is nagenoeg onbeperkt. Flexibiliteit is cruciaal dankzij meerdere leverrondes per dag.

"

Wij bestellen hoofdzakelijk technische delen en wij versnijden ons vlees zelf. Dit is een erg kostenefficiënte manier van werken.

RESTAURANTHOUDER | kust

exclusive1
exclusive2
exclusive3
"

Toen wij in 2003 ons restaurant overnamen zaten wij met onze handen in het haar. We hadden weinig personeel, een beperkte accommodatie en toch wilden wij kwaliteit bieden. De regelmatige leveringen, de verpakkingen en het kwaliteitsvolle vlees van binnen- en buitenlandse oorsprong bezorgden ons het renommé waarvan wij vandaag nog steeds de vruchten plukken.

KLASSE RESTAURANT ROESELARE | 120 couverts

"

Wij bestellen ’s nachts via mail en wij krijgen onze bestelling in de loop van de voormiddag, opgesplitst per brasserie, met afzonderlijke facturatie Dit is voor ons erg handig.

RESTAURATEUR | 3 brasseries

Ierse Ribeye
"

Mijn vrouw en ik, wij hebben lang getwijfeld bij de keuze van onze vleesleverancier. Wij wilden het allerbeste voor ons restaurant, met dagverse leveringen, en een goede prijs. Met Q-food zitten we goed.

RESTAURATEUR | 165 couverts

Ons Aanbod

  • 10 internationale soorten rundsvlees
  • Alle wildspecialiteiten
  • Specialiteit: vrouwelijk rundsvlees
  • Belgisch Witblauw
  • 8 soorten mixed grill
  • Diverse rassen
    (Black Angus, Belgisch Witblauw)
  • Ruime variëteit dagschotelproducten
  • Gegaarde producten op maat
  • Ontbijtspek
  • Charcuterie, kaas, eieren
  • Delicatessen op maat

Onze Troeven

  • Prijs/kwaliteit + maatwerk,
    in elke hoeveelheid
  • Alle vleessoorten,
    onbeperkt gamma
  • Aflevering met eigen vervoer,
    flexibiliteit voorop
  • Geïntegreerde keten
    garandeert afkomst en kwaliteit
  • Respect van alle normen,
    ARC/BRC certificaat
  • Familiaal karakter,
    handwerk, communicatie