Exclusive

Vlees op maat van de horeca

Exclusive

Vers kwaliteitsvlees voor de horeca

Kwaliteit en smaak primeren. Ondanks de sterke groei en schaalvergroting staan vandaag nog steeds alle tewerkgestelde beenhouwers elke dag opnieuw rond de snijtafels om de beste stukken vlees te verwerken tot de meest exclusieve producten.

De bestellingen die tot 5u30 ’s morgens ontvangen worden per fax, mail, antwoordapparaat of web worden met de hand klaargemaakt en geleverd in de loop van de dag bij de klant afgeleverd.

Maatwerk overheerst. Het gamma van alle binnen- en buitenlandse vleessoorten is nagenoeg onbeperkt. Flexibiliteit is cruciaal dankzij meerdere leverrondes per dag.

exclusive1
exclusive2
exclusive3
Ierse Ribeye

Ons Aanbod

  • 10 internationale soorten rundsvlees
  • Alle wildspecialiteiten
  • Specialiteit: vrouwelijk rundsvlees
  • Belgisch Witblauw
  • 8 soorten mixed grill
  • Diverse rassen
    (Black Angus, Belgisch Witblauw)
  • Ruime variëteit dagschotelproducten
  • Gegaarde producten op maat
  • Ontbijtspek
  • Charcuterie, kaas, eieren
  • Delicatessen op maat

Onze Troeven

  • Prijs/kwaliteit + maatwerk,
    in elke hoeveelheid
  • Alle vleessoorten,
    onbeperkt gamma
  • Aflevering met eigen vervoer,
    flexibiliteit voorop
  • Geïntegreerde keten
    garandeert afkomst en kwaliteit
  • Respect van alle normen,
    ARC/BRC certificaat
  • Familiaal karakter,
    handwerk, communicatie