Wie zijn we?

Welkom bij Q-food

Over ons

Q-food Lokeren
Authentiek door vakmanschap

Q-food beschikt over meer dan 40 jaar vakmanschap en ervaring binnen de voedingsindustrie. Van vlees tot vegetarische alternatieven, Q-food is dé foodpartner voor elke professional binnen grootkeuken, horeca en out-of-home markt.

Verticale integratie

Q-food heeft alle product-technische kennis, van eigen kweek en productie tot versnijding, verwerking, verpakking en levering over heel België. In elke fase staat een hoogwaardige kwaliteitsbewaking centraal. Sterke troeven die zich vertalen in innovatieve productontwikkeling, maatwerk in versnijding en oog voor duurzame verpakking van onze producten.

Klanttevredenheid is onze grootste zorg

Q-food is een voedingsbedrijf dat actief meedenkt met haar klanten. Elke keuken heeft zijn specifieke wensen en noden, net daarom wordt er maximaal ingezet op een persoonlijke aanpak, op maat van de klant, met oog voor kwaliteit en een snelle service. Elke dag staan onze (tele)sales medewerkers paraat om te luisteren, advies te geven of het gewenste order te noteren.

Service voor élke keuken in België

Dankzij de logistieke vertegenwoordiging met 5 hubs over heel België zorgt Q-food ervoor dat de bestelde goederen op tijd en volgens de gewenste levertijden bezorgd worden.

We onderscheiden ons met sterke troeven 

Service, flexibiliteit, kwaliteit en maatwerk worden hoog in het vaandel gedragen. Beloftes die we ook hard maken in de praktijk. 

Jobs

R&D Manager
Interesse? Klik hier

Assistent Aankoop
Interesse? Klik hier

Beenhouwer
Interesse? Klik hier