BRC-AA

Hoogste certificering

Hoogste certificering

Kwaliteit en hygiëne

Q-food verhoogde op 1/6/2016 haar BRC-A certificering met een BRC-AA certificaat, wat betekent dat Q-food voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen op vlak van voedselveiligheid en hygiëne.

Waarvoor staat BRC?

Een BRC-norm is een essentieel iets voor een voedingsbedrijf. Wie aan deze norm voldoet, kan sterke garanties voorleggen op het vlak van voedselveiligheid, traceerbaarheid en zeer hoge kwaliteit. In totaal worden meer dan 300 punten van de werking van het bedrijf onder de loep genomen. Niet enkel op papier, maar zeer gedetailleerd op de werkvloer. Enkel wie op minder dan 10 van deze 300 punten een opmerking heeft, krijgt het felbegeerde BRC AA-certificaat.

Met andere woorden: enkel bedrijven met een BRC-A(A)-certificaat garanderen u de hoogste standaard op het vlak van voedselveiligheid, traceerbaarheid en kwaliteit. Wie een BRC-certificaat wil, wordt elk jaar opnieuw aan deze strenge audit onderworpen. Een certificaat is dus slechts één jaar geldig. De perfecte garantie dus dat een bedrijf continu volgens de meest strenge normen aan de slag is. 

Lees hier meer

Nieuws

BRC certificaat niveau AA
Voor een leverancier dat sterke garanties kan voorleggen op vlak van voedselveiligheid, traceerbaarheid en zeer hoge kwaliteit. Lees hier meer.