Chimay Tradition

Een Verhaal, een Smaak

In de kleurrijke en rustgevende, natuurlijke omgeving van Chimay werd in 2007 een nieuw charcuteriemerk geboren, ‘Chimay Tradition’. Met een sterke knowhow en een verzameling van aloude, regiogebonden recepten ontstond de productie van eigen kookhammen, kookworsten en patés. Bij ‘Chimay Tradition’ gaan streekgebondenheid en traditie hand in hand met kwaliteit en voedselveiligheid. Sinds jaar en dag beantwoordt ‘Chimay Tradition’ aan de strengste kwaliteitsnormen. Alle vleeswaren zijn artisanaal geproduceerd met respect voor de grondstoffen en de traditie. Elk product heeft hierdoor een exclusief karakter, met een hoogstaande kwaliteit en een rijke, unieke smaak.

WWW.CHIMAYTRADITON.BE

Ontdek HIER het gamma van Chimay Tradition producten.

 

 

undefined

Breydel Chimay Group: een nieuwe commerciële dynamiek.

Vleeswaren Antonio en Q-group bundelen vanaf september 2015 hun krachten en zullen een sterke Belgische charcuteriespeler uitbouwen, gebaseerd op de merken Breydel en Chimay Tradition. Dankzij de forse vertegenwoordiging van Breydel in de retailmarkt en de sterke aanwezigheid van Q-food in de Belgische foodservice zijn beide merken bijzonder complementair. De twee merken staan bovendien allebei voor authentieke kwaliteitsproducten die gekenmerkt worden door een unieke smaakbeleving.

 

Meer info

BREYDEL

CHIMAY TRADITION

 

 

"

De kracht van Chimay Tradition zit in een verhaal van vroeger, met de rijke smaak van nu.

folder charcuterie
folder charcuterie
productie chimay tradition

Nieuws

BRC certificaat niveau AA
Voor een leverancier dat sterke garanties kan voorleggen op vlak van voedselveiligheid, traceerbaarheid en zeer hoge kwaliteit. Lees hier meer.