Q-food Ardenne

Welkom in Neufchâteau

Om de klantverwachtingen in te lossen en de groei te bevorderen in het zuiden van het land en in het Groothertogdom Luxemburg, heeft Q-group Q-food Ardenne opgericht. Dit nieuwe bedrijf koos ervoor zich in het park Ardenne Logistics te vestigen, ideaal gelegen op een knooppunt van Europese verkeersaders.

Ambities 

Als marktleider op vlak van de verwerking van vlees tot vleesgerechten en de levering van vlees aan organisaties, heeft Q-group zich een nieuw doel aangemeten: haar aanwezigheid in Wallonië en in het Groothertogdom Luxemburg versterken. De ambitie van het nieuwe bedrijf is duidelijk: op twee jaar tijd de huidige Waalse omzet  verdubbelen.

Ardenne Logistics 

Tot groot genoegen van de intercommunale besloot Q-food Ardenne zich te vestigen in Ardenne Logistics. Concreet kocht Q-food Ardenne een stuk grond van 1,4 hectare waarop een gebouw van 2.000 m² zal worden neergezet. In deze eerste fase zullen de logistieke en commerciële activiteiten in Wallonië en het Groothertogdom Luxemburg worden ontwikkeld. In afwachting van de bouw van deze voorzieningen huren we vanaf april een logistieke hal van 1.000 m² van IDELUX (=intercommunale die bijdraagt tot de verbetering van het welzijn van de bevolking van het grondgebied dat ze bedient.)  

 

"

Belgisch-Luxemburg, een strategische keuze

Nieuws

BRC certificaat niveau AA
Voor een leverancier dat sterke garanties kan voorleggen op vlak van voedselveiligheid, traceerbaarheid en zeer hoge kwaliteit. Lees hier meer.