VEGGIE

Vegabites

vegabites

Een vegetarisch creatief & culinair alternatief…voor iedereen!

Vegabites kiest bewust voor niet-gemanipuleerde, natuurlijke grondstoffen voor haar producten. Je vindt er een waaier aan (bio) VEGGIE en (bio) VEGAN alternatieven, boordevol vitamines, mineralen en vezels. Het aanbod is zo gevarieerd dat een vegetarisch alternatief elke keer opnieuw een verrassende ervaring is. Want elk product is bereid met gevoel voor creativiteit en duurzaamheid.

Gevoel voor creativiteit en duurzaamheid

Door professionalisering en verfijning van de basisingrediënten, zoals de groenten, wil Vegabites een meerwaarde bieden door bewust te kiezen voor niet-gemanipuleerde en natuurlijke grondstoffen. De producten worden op een originele manier bereid met gevoel voor culinaire creativiteit, daar waar het bestaande vegetarische aanbod zich nog grotendeels beperkt tot salades en gefrituurde of gepaneerde vlees look-a-likes.

Vegabites denkt veel ruimer en zorgt ervoor dat iedereen die een gezond voedingspatroon wil hanteren, telkens opnieuw getriggerd wordt met nieuwe creaties.

Duurzaamheid: concreet

Alle grondstoffen worden zo duurzaam mogelijk ingekocht. Dit houdt in dat de producten uit het gamma voornamelijk samengesteld zijn met seizoensgebonden ingrediënten. De groenten zijn vers en komen ‘recht van het veld’. Enkele voorbeelden zijn de lentequiche met asperges en de zomerquiche met paprika.

De aangekochte groenten komen zoveel als mogelijk van Belgische en streekgebonden landbouw, zodat de ecologische voetafdruk in transportkosten zo beperkt en zo laag mogelijk blijft.  

Meer dan 100 producten

Vegabites heeft een prachtig gamma van meer dan honderd producten met originele recepten, voedzame ingrediënten en vleesvervangers. De producten zijn rijk aan vitamines, mineralen en vezels, met een keuze uit vegetarisch, vegan en bio-producten. Het gamma is bovendien zo gevarieerd dat een vegetarisch alternatief elke keer opnieuw een boeiende ervaring blijft.

 

Kies Vegabites ... omdat duurzaamheid het langst meegaat. 

WWW.VEGABITES.COM 

 

Jobs

R&D Manager
Interesse? Klik hier

Assistent Aankoop
Interesse? Klik hier

Beenhouwer
Interesse? Klik hier