Vakantiestudent beenhouwer

Q-food is een jonge, dynamische organisatie met een stevige verankering in de voedingsindustrie. Als Belgisch bedrijf zijn we een sterke speler in verschillende EU-landen. Q-food maakt deel uit van Q-group, dat een gezamenlijke omzet realiseert van 90 miljoen euro en een 250-tal medewerkers tewerkstelt. Dankzij jarenlange inspanningen op het gebied van kwaliteit, voedselveiligheid en traceerbaarheid, behoort Q-food vandaag tot de top in de vleesverwerkende sector. Deze positie willen wij verder uitbouwen door te blijven focussen op onze all-in-one aanpak.  Om onze groei verder te versterken wensen wij onze productie afdeling uit te breiden met een gedreven

 

Jouw functie

  • Je werkt de bestellingen af
  • Je staat in voor het versnijden (portioneren) van het vlees (runds-,varkens- en kalfsvlees)
  • Je bedient de machines voor het bewerken van het vlees
  • Je waakt over de toepassing van de kwaliteits- en hygiëneregels
  • Werktijd: van 6 tot 14.00 uur

Jouw profiel

  • Je bent beenhouwer van opleiding
  • in het uitvoeren van je werk streef je een perfecte kwaliteit na
  • Je werkt graag in teamverband

Waarom Q-food?

Je komt terecht in een ambitieus groeibedrijf. We bouwen dagelijks aan een Q familie van gelijkgestemden, waarbij onze medewerkers en partners Q-ambassadeurs zijn. Onze bedrijfswaarden zoals Wij-denken, zorg dragen, kostenbewust handelen en durven, spelen daarbij een belangrijke rol.

We zetten sterk in op ontwikkeling en persoonlijke groei van onze medewerkers en voorzien de juiste omkadering en begeleiding voor elke nieuwe medewerker via ons onthaalbeleid.

Je bent deel van een gemotiveerd team, waarbij initiatief en ondernemingszin wordt aangemoedigd. Uiteraard kan je rekenen op een marktconforme verloning.

Jouw reactie

Stuur sollicitatiebrief naar Q-food, Moortelstraat 21B, 9160 Lokeren ter attentie van Mevr. Sarie Paepe, of per mail naar jobs@q-food.be. Je kan op het nummer 09 340 97 00 ook telefonisch contact opnemen voor een afspraak. 

Datum:

15/6/2021

Terug

Jobs

Spontane solicitatie

Interesse? Klik hier

 

Duroc varkensvlees