Over Q-group

Passie voor vlees

Over Q-group

Passie voor vlees : een verticale integratie

Q-group

Q-group, de Oost-Vlaamse familieholding in de voedingssector, groeide het voorbije decennium met reuzesprongen. Het verhaal van Q-group begint bij de kweek van het Belgisch witblauw op traditionele wijze. Een bloeiende vleeshandel ontsproot hieruit in de jaren ‘70. Na verschillende overnames en participaties kiest de Q-group voor diversificatie en doorgedreven professionalisering.
De inzet. Een blijvende groei op verschillende domeinen.

1. Q-food en Q-food Ardenne

Stabiele, kwaliteitsvolle en innoverende leverancier op de foodservice markt.
Als toeleverancier van vers vlees in de sector van de grootkeukens, de industriële verwerking, de horeca, de retail en de out-of-home-market streven Q-food en Q-food Ardenne naar de hoogste kwaliteit. Kwaliteit op maat van de klant in de respectievelijke niche. 
Onze visie. Hoogkwalitatieve producten op maat.

2. Salaisons du Hainaut (Chimay Tradition / Sélection)

Sterke charcuteriegroep met oog voor kwaliteit, ambachtelijkheid en een unieke smaakbeleving.
Als charcuterieproducent naar zowel de food service, traditionele als retailmarkt streven wij naar innovatieve, kwaliteitsvolle en verfijnde vleeswaren geproduceerd met respect voor de grondstoffen en de traditie. Alle merkproducten zijn vervaardigd uit puur Belgisch vlees. Het resultaat is een breed gamma en uniek smakenpallet voor ieder eetmoment: ontbijt, lunch, apero, snacking,... 
Onze missie: krachtenbundeling van authentieke smaken.

3. Vegabites

Innovatieve en gezonde voeding voor iedereen.
Onze keuze voor ongemanipuleerde, natuurlijke grondstoffen is een bewuste keuze. Het is onze visie. Je ontdekt bij Vegabites een veelheid aan vegetarische en veganistische alternatieven. En dit zonder afbreuk te doen aan de dagelijkse vitamines, mineralen en vezels. Een breed assortiment aan gezonde groenten doet dienst als basis voor een serie aan Vegabites producten. 
Vegabites biedt een creatief en culinair alternatief voor iedereen.

Jobs

Spontane solicitatie

Interesse? Klik hier