Q-food Ardenne

Kwaliteitsvolle / innovatieve / Ardeense leverancier

Neufchâteau
Frozen burgers
hamburger Yez

Om de klantverwachtingen in te lossen en de groei te bevorderen in het zuiden van het land en in het Groothertogdom Luxemburg, heeft Q-group Q-food Ardenne opgericht. Dit nieuwe bedrijf koos ervoor zich in het park Ardenne Logistics te vestigen, ideaal gelegen op het knooppunt van Europese verkeersaders.

Ambities

Als marktleider op vlak van de verwerking van vlees tot vleesgerechten en de levering van vlees aan organisaties, heeft Q-group zich een nieuw doel aangemeten: haar aanwezigheid in Wallonië en in het Groothertogdom Luxemburg versterken. De ambitie van het nieuwe bedrijf is duidelijk: op twee jaar tijd de huidige Waalse omzet verdubbelen.

Ardenne Logistics 

Tot groot genoegen van de intercommunale (IDELUX) is Q-food Ardenne sedert 2019 gehuisvest in de splinternieuwe gebouwen op het industriepark Ardenne Logistics. De nieuwe gebouwen zijn heel modern ingericht, voorzien van de nieuwste technologieën en beantwoorden aan alle criteria wat betreft hygiëne, traceerbaarheid, duurzaamheid en kwaliteit die door de overheid worden opgelegd.

Jobs

Spontane solicitatie

Interesse? Klik hier